Lavinian Adrian Tomi
Este superb dressingul de la dv. Mulțumesc mult ,a-ți lucrat minunat,felicitari!
PETRICA ANDRIES
Mulțumim firmei pentru execuție și montaj!
Constantin Milea Bogdan
Mulțumim frumos pentru tot. 😃
Radu Petruta
Sunt foarte multumita ,pret corect,calitate super ,multumim!
Oana Zapciu
O sa mai apelez la voi, mai am unul de facut in dormitor .
Sebastian Pandele
Calitatea superioara,nu ce se gaseste in comert,in general am fost multumit de serviciile oferite mai putin ca sa intarziat la livrare dar rezultatul final a fost
peste asteptari . Multumesc !
Lucretia Andronache
La inceput am fost un pic reticienta ,nu am auzit de firma si nu eram sigura , pana la urma am lansat comanda ,nu am achitat in avans tot chiar daca primeam un discount suplimentar. Mobilierul a fost livrat la termenul stabilit ,sunt super incantata de rezultat,au lipsit insa cateva elemente dar un baiat de la montaj l-ea adus in ziua urmatoare. Multumesc frumos ! Succes in continuare !
Livia Duta
Mulțumim ,a fost totul super ok!
Pricop Cristian
ok.
Dumitrescu Cornelia
In afara de scurta intarziere la livrare am fost placut surprins de calitatea materialelor ,amabilitatea baietilor de la montaj,si in general de serviciile oferite. Sa auzim numai de bine .
Bobes Raluca
Multumim woodluxmobila ,totul a fost perfect.
Mihalcea Dorina
Baietii de la montaj sau comportat exemplar,au luat in considerare doleantele mele cu privire la ora si ziua de montaj,curati ordonati ,adevarati profesionisti,
intr-un cuvant EXCELENT,recomand cu incredere!!!
Suciu Aprotesei Mihaela
9 din 10
TURCU VIOREL
Totul a decurs perfect incepand de la domnul care a facut masuratorile continuind cu contractul si factura,plata . Livrat la timp,exact cum am vrut ,nu am nimic de reprosat firmei doar cuvinte de lauda .
Martinica Stefan
WOW rezultat final ! insa vreau sa va spun ca ma c-am incomodat un pic faptul ca montajul nu sa efectuat in ziua livrarii deoarece nu m-ati anuntat din timp si am pierdut o zi de concediu dar asta este . In rest sunt multumit si incantat de dressingul meu ,pacat ca nu am apelat la voi mai repede si pentru cel din hol.
Astefanoaiei Maricica
Am crezut ca este teapa sincera sa fiu ,termenul de o luna mi sa parut mult ,calitatea nu am putut sa o vad sau sa o compar in Showroom ,trebuie sa deschideti una sa aveti mai multi clienti.
Kelemen Andras
Perfect ,super ,este foarte util si incapator . Mersi.
Bucuras Sorina
Numai sa nu shimbati calitatea o sa aveti numai de castigat,pretul in comparatie cu calitatea oferita este unul foarte bun. Sincer pe mine ma convins seriozitatea si rapiditatea cu care tratati potentialii clienti. Ms.

VA RUGAM SA NE AJUTATI SA INBUNATATIM CALITATEA SERVICIILOR OFERITE CU UN FEEDBACK

SI SA NE INPARTASITI EXPERIENTA DVS. AVUTA IN RELATIA CU FIRMA WOODLUX MOBILA

TOATE COMENTARIILE VOR FII PUBLICATE PE SITE , DUPA CE VERIFICAM ANUMITE ASPECTE .

VA MULTUMIM ANTICIPAT !